Netnummer ZvornikStad/Plaats of regio:Zvornik
Netnummer:056     (+38756)

Land:

Bosnië en Herzegovina


Netnummer Zvornik (Bosnië en Herzegovina)


Het prefix 056 is het zonenummer voor Zvornik. En Zvornik is gelegen in Bosnië en Herzegovina. Als u zich buiten Bosnië en Herzegovina bevindt en u wilt een persoon in Zvornik bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Bosnië en Herzegovina is +387, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Zvornik wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +38756.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +38756, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Zvornik moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0038756 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine