Netnummer Wittmannsdorf-BückchenStad/Plaats of regio:Wittmannsdorf-Bückchen
Netnummer:035476     (+4935476)

Land:

Duitsland


Netnummer Wittmannsdorf-Bückchen (Duitsland)


Het prefix 035476 is het zonenummer voor Wittmannsdorf-Bückchen. En Wittmannsdorf-Bückchen is gelegen in Duitsland. Als u zich buiten Duitsland bevindt en u wilt een persoon in Wittmannsdorf-Bückchen bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Duitsland is +49, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Wittmannsdorf-Bückchen wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +4935476.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +4935476, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Wittmannsdorf-Bückchen moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 004935476 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine