Netnummer Weißenbach an der TriestingStad/Plaats of regio:Weißenbach an der Triesting
Netnummer:2674     (+43 2674)

Land:

Oostenrijk


Netnummer Weißenbach an der Triesting (Oostenrijk)


Het prefix 2674 is het zonenummer voor Weißenbach an der Triesting. En Weißenbach an der Triesting is gelegen in Oostenrijk. Als u zich buiten Oostenrijk bevindt en u wilt een persoon in Weißenbach an der Triesting bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Oostenrijk is +43, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Weißenbach an der Triesting wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +43 2674.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +43 2674, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Weißenbach an der Triesting moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0043 2674 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine