Netnummer Vercelli, ValsesiaStad/Plaats of regio:Vercelli, Valsesia
Netnummer:0163     (+39163)

Land:

Italië


Netnummer Vercelli, Valsesia (Italië)


Het prefix 0163 is het zonenummer voor Vercelli, Valsesia. En Vercelli, Valsesia is gelegen in Italië. Als u zich buiten Italië bevindt en u wilt een persoon in Vercelli, Valsesia bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Italië is +39, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Vercelli, Valsesia wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +39163.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +39163, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Vercelli, Valsesia moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0039163 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine