Netnummer Velyka NovosilkaStad/Plaats of regio:Velyka Novosilka
Netnummer:6243     (+380 6243)

Land:

Oekraïne


Netnummer Velyka Novosilka (Oekraïne)


Het prefix 6243 is het zonenummer voor Velyka Novosilka. En Velyka Novosilka is gelegen in Oekraïne. Als u zich buiten Oekraïne bevindt en u wilt een persoon in Velyka Novosilka bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Oekraïne is +380, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Velyka Novosilka wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +380 6243.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +380 6243, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Velyka Novosilka moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00380 6243 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine