Netnummer Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo)Stad/Plaats of regio:Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo)
Netnummer:0438     (+39438)

Land:

Italië


Netnummer Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo) (Italië)


Het prefix 0438 is het zonenummer voor Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo). En Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo) is gelegen in Italië. Als u zich buiten Italië bevindt en u wilt een persoon in Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo) bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Italië is +39, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo) wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +39438.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +39438, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Treviso (Conegliano, Vittorio Veneto, Pieve di Soligo) moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0039438 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine