Netnummer StepantsmindaStad/Plaats of regio:Stepantsminda
Netnummer:345     (+995 345)

Land:

Georgië


Netnummer Stepantsminda (Georgië)


Het prefix 345 is het zonenummer voor Stepantsminda. En Stepantsminda is gelegen in Georgië. Als u zich buiten Georgië bevindt en u wilt een persoon in Stepantsminda bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Georgië is +995, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Stepantsminda wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +995 345.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +995 345, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Stepantsminda moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00995 345 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine