Netnummer Sitzendorf an der SchmidaStad/Plaats of regio:Sitzendorf an der Schmida
Netnummer:2959     (+43 2959)

Land:

Oostenrijk


Netnummer Sitzendorf an der Schmida (Oostenrijk)


Het prefix 2959 is het zonenummer voor Sitzendorf an der Schmida. En Sitzendorf an der Schmida is gelegen in Oostenrijk. Als u zich buiten Oostenrijk bevindt en u wilt een persoon in Sitzendorf an der Schmida bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Oostenrijk is +43, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Sitzendorf an der Schmida wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +43 2959.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +43 2959, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Sitzendorf an der Schmida moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0043 2959 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine