Netnummer Sankt WolfgangStad/Plaats of regio:Sankt Wolfgang
Netnummer:08085     (+498085)

Land:

Duitsland


Netnummer Sankt Wolfgang (Duitsland)


Het prefix 08085 is het zonenummer voor Sankt Wolfgang. En Sankt Wolfgang is gelegen in Duitsland. Als u zich buiten Duitsland bevindt en u wilt een persoon in Sankt Wolfgang bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Duitsland is +49, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Sankt Wolfgang wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +498085.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +498085, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Sankt Wolfgang moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00498085 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine