Netnummer Sankt Stefan im GailtalStad/Plaats of regio:Sankt Stefan im Gailtal
Netnummer:4283     (+43 4283)

Land:

Oostenrijk


Netnummer Sankt Stefan im Gailtal (Oostenrijk)


Het prefix 4283 is het zonenummer voor Sankt Stefan im Gailtal. En Sankt Stefan im Gailtal is gelegen in Oostenrijk. Als u zich buiten Oostenrijk bevindt en u wilt een persoon in Sankt Stefan im Gailtal bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Oostenrijk is +43, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Sankt Stefan im Gailtal wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +43 4283.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +43 4283, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Sankt Stefan im Gailtal moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0043 4283 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine