Netnummer San Roque Gonzalez De SantacruzStad/Plaats of regio:San Roque Gonzalez De Santacruz
Netnummer:538     (+595 538)

Land:

Paraguay


Netnummer San Roque Gonzalez De Santacruz (Paraguay)


Het prefix 538 is het zonenummer voor San Roque Gonzalez De Santacruz. En San Roque Gonzalez De Santacruz is gelegen in Paraguay. Als u zich buiten Paraguay bevindt en u wilt een persoon in San Roque Gonzalez De Santacruz bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Paraguay is +595, dus als u in Nederland bent en u een persoon in San Roque Gonzalez De Santacruz wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +595 538.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +595 538, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in San Roque Gonzalez De Santacruz moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00595 538 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine