Netnummer San José de MayoStad/Plaats of regio:San José de Mayo
Netnummer:434     (+598 434)

Land:

Uruguay


Netnummer San José de Mayo (Uruguay)


Het prefix 434 is het zonenummer voor San José de Mayo. En San José de Mayo is gelegen in Uruguay. Als u zich buiten Uruguay bevindt en u wilt een persoon in San José de Mayo bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Uruguay is +598, dus als u in Nederland bent en u een persoon in San José de Mayo wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +598 434.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +598 434, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in San José de Mayo moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00598 434 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine