Netnummer Saikhan (Saikhan-Ovoo)Stad/Plaats of regio:Saikhan (Saikhan-Ovoo)
Netnummer:3451     (+976 3451)

Land:

Mongolië


Netnummer Saikhan (Saikhan-Ovoo) (Mongolië)


Het prefix 3451 is het zonenummer voor Saikhan (Saikhan-Ovoo). En Saikhan (Saikhan-Ovoo) is gelegen in Mongolië. Als u zich buiten Mongolië bevindt en u wilt een persoon in Saikhan (Saikhan-Ovoo) bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Mongolië is +976, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Saikhan (Saikhan-Ovoo) wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +976 3451.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +976 3451, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Saikhan (Saikhan-Ovoo) moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00976 3451 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine