Netnummer Požega-SlavoniaStad/Plaats of regio:Požega-Slavonia
Netnummer:034     (+38534)

Land:

Kroatië


Netnummer Požega-Slavonia (Kroatië)


Het prefix 034 is het zonenummer voor Požega-Slavonia. En Požega-Slavonia is gelegen in Kroatië. Als u zich buiten Kroatië bevindt en u wilt een persoon in Požega-Slavonia bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Kroatië is +385, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Požega-Slavonia wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +38534.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +38534, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Požega-Slavonia moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0038534 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine