Netnummer PlateauxStad/Plaats of regio:Plateaux
Netnummer:2224     (+242 2224)

Land:

Congo-Brazzaville


Netnummer Plateaux (Congo-Brazzaville)


Het prefix 2224 is het zonenummer voor Plateaux. En Plateaux is gelegen in Congo-Brazzaville. Als u zich buiten Congo-Brazzaville bevindt en u wilt een persoon in Plateaux bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Congo-Brazzaville is +242, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Plateaux wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +242 2224.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +242 2224, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Plateaux moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00242 2224 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Plateaux