Netnummer PidvolochynskStad/Plaats of regio:Pidvolochynsk
Netnummer:3543     (+380 3543)

Land:

Oekraïne


Netnummer Pidvolochynsk (Oekraïne)


Het prefix 3543 is het zonenummer voor Pidvolochynsk. En Pidvolochynsk is gelegen in Oekraïne. Als u zich buiten Oekraïne bevindt en u wilt een persoon in Pidvolochynsk bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Oekraïne is +380, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Pidvolochynsk wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +380 3543.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +380 3543, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Pidvolochynsk moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00380 3543 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine