Netnummer Perlis, Kedah, Penang, Pengkalan Hulu, PerakStad/Plaats of regio:Perlis, Kedah, Penang, Pengkalan Hulu, Perak
Netnummer:04     (+604)

Land:

Maleisië


Netnummer Perlis, Kedah, Penang, Pengkalan Hulu, Perak (Maleisië)


Het prefix 04 is het zonenummer voor Perlis, Kedah, Penang, Pengkalan Hulu, Perak. En Perlis, Kedah, Penang, Pengkalan Hulu, Perak is gelegen in Maleisië. Als u zich buiten Maleisië bevindt en u wilt een persoon in Perlis, Kedah, Penang, Pengkalan Hulu, Perak bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Maleisië is +60, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Perlis, Kedah, Penang, Pengkalan Hulu, Perak wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +604.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +604, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Perlis, Kedah, Penang, Pengkalan Hulu, Perak moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00604 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine