Netnummer Perama MylopotamouStad/Plaats of regio:Perama Mylopotamou
Netnummer:2834     (+30 2834)

Land:

Griekenland


Netnummer Perama Mylopotamou (Griekenland)


Het prefix 2834 is het zonenummer voor Perama Mylopotamou. En Perama Mylopotamou is gelegen in Griekenland. Als u zich buiten Griekenland bevindt en u wilt een persoon in Perama Mylopotamou bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Griekenland is +30, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Perama Mylopotamou wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +30 2834.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +30 2834, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Perama Mylopotamou moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0030 2834 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine