Netnummer Palmerston North, New PlymouthStad/Plaats of regio:Palmerston North, New Plymouth
Netnummer:0695     (+64695)

Land:

Nieuw-Zeeland


Netnummer Palmerston North, New Plymouth (Nieuw-Zeeland)


Het prefix 0695 is het zonenummer voor Palmerston North, New Plymouth. En Palmerston North, New Plymouth is gelegen in Nieuw-Zeeland. Als u zich buiten Nieuw-Zeeland bevindt en u wilt een persoon in Palmerston North, New Plymouth bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Nieuw-Zeeland is +64, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Palmerston North, New Plymouth wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +64695.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +64695, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Palmerston North, New Plymouth moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0064695 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine