Netnummer NsokoStad/Plaats of regio:Nsoko
Netnummer:2303     (+268 2303)

Land:

eSwatini (Swaziland)Het prefix 2303 is het zonenummer voor Nsoko. En Nsoko is gelegen in eSwatini (Swaziland). Als u zich buiten eSwatini (Swaziland) bevindt en u wilt een persoon in Nsoko bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor eSwatini (Swaziland) is +268, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Nsoko wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +268 2303.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +268 2303, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Nsoko moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00268 2303 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Nsoko (eSwatini (Swaziland))