Netnummer Nebra UnstrutStad/Plaats of regio:Nebra Unstrut
Netnummer:034461     (+4934461)

Land:

Duitsland


Netnummer Nebra Unstrut (Duitsland)


Het prefix 034461 is het zonenummer voor Nebra Unstrut. En Nebra Unstrut is gelegen in Duitsland. Als u zich buiten Duitsland bevindt en u wilt een persoon in Nebra Unstrut bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Duitsland is +49, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Nebra Unstrut wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +4934461.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +4934461, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Nebra Unstrut moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 004934461 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine