Netnummer Morona SantiagoStad/Plaats of regio:Morona Santiago
Netnummer:7     (+593 7)

Land:

Ecuador


Netnummer Morona Santiago (Ecuador)


Het prefix 7 is het zonenummer voor Morona Santiago. En Morona Santiago is gelegen in Ecuador. Als u zich buiten Ecuador bevindt en u wilt een persoon in Morona Santiago bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Ecuador is +593, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Morona Santiago wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +593 7.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +593 7, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Morona Santiago moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00593 7 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine