Netnummer Monterrey, Nuevo LeónStad/Plaats of regio:Monterrey, Nuevo León
Netnummer:81     (+52 81)

Land:

Mexico


Netnummer Monterrey, Nuevo León (Mexico)


Het prefix 81 is het zonenummer voor Monterrey, Nuevo León. En Monterrey, Nuevo León is gelegen in Mexico. Als u zich buiten Mexico bevindt en u wilt een persoon in Monterrey, Nuevo León bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Mexico is +52, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Monterrey, Nuevo León wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +52 81.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +52 81, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Monterrey, Nuevo León moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0052 81 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine