Netnummer MiklauzhofStad/Plaats of regio:Miklauzhof
Netnummer:4237     (+43 4237)

Land:

OostenrijkHet prefix 4237 is het zonenummer voor Miklauzhof. En Miklauzhof is gelegen in Oostenrijk. Als u zich buiten Oostenrijk bevindt en u wilt een persoon in Miklauzhof bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Oostenrijk is +43, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Miklauzhof wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +43 4237.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +43 4237, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Miklauzhof moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0043 4237 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine