Netnummer Middenmeer, HeerhugowaardStad/Plaats of regio:Middenmeer, Heerhugowaard
Netnummer:0227     (+31227)

Land:

Nederland


Netnummer Middenmeer, Heerhugowaard (Nederland)


Het prefix 0227 is het zonenummer voor Middenmeer, Heerhugowaard. En Middenmeer, Heerhugowaard is gelegen in Nederland. Als u zich buiten Nederland bevindt en u wilt een persoon in Middenmeer, Heerhugowaard bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Nederland is +31, dus als u in Frankrijk bent en u een persoon in Middenmeer, Heerhugowaard wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +31227.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +31227, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Middenmeer, Heerhugowaard moet plaatsen om hem vanuit Frankrijk te kunnen bellen, kunt u ook 0031227 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine