Netnummer LelchitsyStad/Plaats of regio:Lelchitsy
Netnummer:2356     (+375 2356)

Land:

Wit-RuslandHet prefix 2356 is het zonenummer voor Lelchitsy. En Lelchitsy is gelegen in Wit-Rusland. Als u zich buiten Wit-Rusland bevindt en u wilt een persoon in Lelchitsy bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Wit-Rusland is +375, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Lelchitsy wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +375 2356.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +375 2356, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Lelchitsy moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00375 2356 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Lelchitsy (Wit-Rusland)