Netnummer Krabi, Nakhon Si Thammarat, TrangStad/Plaats of regio:Krabi, Nakhon Si Thammarat, Trang
Netnummer:075     (+6675)

Land:

Thailand


Netnummer Krabi, Nakhon Si Thammarat, Trang (Thailand)


Het prefix 075 is het zonenummer voor Krabi, Nakhon Si Thammarat, Trang. En Krabi, Nakhon Si Thammarat, Trang is gelegen in Thailand. Als u zich buiten Thailand bevindt en u wilt een persoon in Krabi, Nakhon Si Thammarat, Trang bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Thailand is +66, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Krabi, Nakhon Si Thammarat, Trang wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +6675.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +6675, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Krabi, Nakhon Si Thammarat, Trang moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 006675 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Krabi, Nakhon Si Thammarat, Trang