Netnummer KoryukivkaStad/Plaats of regio:Koryukivka
Netnummer:4657     (+380 4657)

Land:

OekraïneHet prefix 4657 is het zonenummer voor Koryukivka. En Koryukivka is gelegen in Oekraïne. Als u zich buiten Oekraïne bevindt en u wilt een persoon in Koryukivka bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Oekraïne is +380, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Koryukivka wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +380 4657.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +380 4657, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Koryukivka moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00380 4657 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Koryukivka (Oekraïne)