Netnummer KomsomolskStad/Plaats of regio:Komsomolsk
Netnummer:5348     (+380 5348)

Land:

OekraïneHet prefix 5348 is het zonenummer voor Komsomolsk. En Komsomolsk is gelegen in Oekraïne. Als u zich buiten Oekraïne bevindt en u wilt een persoon in Komsomolsk bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Oekraïne is +380, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Komsomolsk wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +380 5348.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +380 5348, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Komsomolsk moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00380 5348 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Komsomolsk (Oekraïne)