Netnummer KöneürgençStad/Plaats of regio:Köneürgenç
Netnummer:347     (+993 347)

Land:

Turkmenistan


Netnummer Köneürgenç (Turkmenistan)


Het prefix 347 is het zonenummer voor Köneürgenç. En Köneürgenç is gelegen in Turkmenistan. Als u zich buiten Turkmenistan bevindt en u wilt een persoon in Köneürgenç bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Turkmenistan is +993, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Köneürgenç wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +993 347.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +993 347, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Köneürgenç moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00993 347 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine