Netnummer Kochkorka (Kochkor)Stad/Plaats of regio:Kochkorka (Kochkor)
Netnummer:3535     (+996 3535)

Land:

Kirgizië


Netnummer Kochkorka (Kochkor) (Kirgizië)


Het prefix 3535 is het zonenummer voor Kochkorka (Kochkor). En Kochkorka (Kochkor) is gelegen in Kirgizië. Als u zich buiten Kirgizië bevindt en u wilt een persoon in Kochkorka (Kochkor) bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Kirgizië is +996, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Kochkorka (Kochkor) wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +996 3535.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +996 3535, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Kochkorka (Kochkor) moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00996 3535 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine