Netnummer Kleinow Kr PrignitzStad/Plaats of regio:Kleinow Kr Prignitz
Netnummer:038784     (+4938784)

Land:

Duitsland


Netnummer Kleinow Kr Prignitz (Duitsland)


Het prefix 038784 is het zonenummer voor Kleinow Kr Prignitz. En Kleinow Kr Prignitz is gelegen in Duitsland. Als u zich buiten Duitsland bevindt en u wilt een persoon in Kleinow Kr Prignitz bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Duitsland is +49, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Kleinow Kr Prignitz wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +4938784.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +4938784, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Kleinow Kr Prignitz moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 004938784 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine