Netnummer KeithStad/Plaats of regio:Keith
Netnummer:01542     (+441542)

Land:

Verenigd KoninkrijkHet prefix 01542 is het zonenummer voor Keith. En Keith is gelegen in Verenigd Koninkrijk. Als u zich buiten Verenigd Koninkrijk bevindt en u wilt een persoon in Keith bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Verenigd Koninkrijk is +44, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Keith wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +441542.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +441542, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Keith moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00441542 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Keith (Verenigd Koninkrijk)