Netnummer Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit)Stad/Plaats of regio:Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit)
Netnummer:0628     (+62628)

Land:

Indonesië


Netnummer Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) (Indonesië)


Het prefix 0628 is het zonenummer voor Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit). En Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) is gelegen in Indonesië. Als u zich buiten Indonesië bevindt en u wilt een persoon in Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Indonesië is +62, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +62628.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +62628, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0062628 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine