Netnummer Kara-Suu (Kara-Suu)Stad/Plaats of regio:Kara-Suu (Kara-Suu)
Netnummer:3232     (+996 3232)

Land:

Kirgizië


Netnummer Kara-Suu (Kara-Suu) (Kirgizië)


Het prefix 3232 is het zonenummer voor Kara-Suu (Kara-Suu). En Kara-Suu (Kara-Suu) is gelegen in Kirgizië. Als u zich buiten Kirgizië bevindt en u wilt een persoon in Kara-Suu (Kara-Suu) bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Kirgizië is +996, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Kara-Suu (Kara-Suu) wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +996 3232.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +996 3232, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Kara-Suu (Kara-Suu) moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00996 3232 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine