Netnummer Juazeiro do Norte, Sobral



Stad/Plaats of regio:Juazeiro do Norte, Sobral
Netnummer:88     (+55 88)

Land:

Brazilië



Het prefix 88 is het zonenummer voor Juazeiro do Norte, Sobral. En Juazeiro do Norte, Sobral is gelegen in Brazilië. Als u zich buiten Brazilië bevindt en u wilt een persoon in Juazeiro do Norte, Sobral bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Brazilië is +55, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Juazeiro do Norte, Sobral wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +55 88.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +55 88, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Juazeiro do Norte, Sobral moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0055 88 gebruiken.




Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Juazeiro do Norte, Sobral (Brazilië)