Netnummer HornostayivkaStad/Plaats of regio:Hornostayivka
Netnummer:5544     (+380 5544)

Land:

Oekraïne


Netnummer Hornostayivka (Oekraïne)


Het prefix 5544 is het zonenummer voor Hornostayivka. En Hornostayivka is gelegen in Oekraïne. Als u zich buiten Oekraïne bevindt en u wilt een persoon in Hornostayivka bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Oekraïne is +380, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Hornostayivka wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +380 5544.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +380 5544, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Hornostayivka moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00380 5544 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine