Netnummer Gotse DelchevStad/Plaats of regio:Gotse Delchev
Netnummer:0751     (+359751)

Land:

Bulgarije


Netnummer Gotse Delchev (Bulgarije)


Het prefix 0751 is het zonenummer voor Gotse Delchev. En Gotse Delchev is gelegen in Bulgarije. Als u zich buiten Bulgarije bevindt en u wilt een persoon in Gotse Delchev bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Bulgarije is +359, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Gotse Delchev wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +359751.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +359751, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Gotse Delchev moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00359751 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine