Netnummer Glonn Kr EbersbergStad/Plaats of regio:Glonn Kr Ebersberg
Netnummer:08093     (+498093)

Land:

Duitsland


Netnummer Glonn Kr Ebersberg (Duitsland)


Het prefix 08093 is het zonenummer voor Glonn Kr Ebersberg. En Glonn Kr Ebersberg is gelegen in Duitsland. Als u zich buiten Duitsland bevindt en u wilt een persoon in Glonn Kr Ebersberg bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Duitsland is +49, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Glonn Kr Ebersberg wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +498093.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +498093, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Glonn Kr Ebersberg moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00498093 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Glonn Kr Ebersberg