Netnummer Feira de Santana, AlagoinhasStad/Plaats of regio:Feira de Santana, Alagoinhas
Netnummer:75     (+55 75)

Land:

Brazilië


Netnummer Feira de Santana, Alagoinhas (Brazilië)


Het prefix 75 is het zonenummer voor Feira de Santana, Alagoinhas. En Feira de Santana, Alagoinhas is gelegen in Brazilië. Als u zich buiten Brazilië bevindt en u wilt een persoon in Feira de Santana, Alagoinhas bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Brazilië is +55, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Feira de Santana, Alagoinhas wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +55 75.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +55 75, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Feira de Santana, Alagoinhas moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0055 75 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine