Netnummer Dörverden-WestenStad/Plaats of regio:Dörverden-Westen
Netnummer:04239     (+494239)

Land:

Duitsland


Netnummer Dörverden-Westen (Duitsland)


Het prefix 04239 is het zonenummer voor Dörverden-Westen. En Dörverden-Westen is gelegen in Duitsland. Als u zich buiten Duitsland bevindt en u wilt een persoon in Dörverden-Westen bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Duitsland is +49, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Dörverden-Westen wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +494239.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +494239, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Dörverden-Westen moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00494239 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine