Netnummer Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del SurStad/Plaats of regio:Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur
Netnummer:086     (+6386)

Land:

Filipijnen


Netnummer Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur (Filipijnen)


Het prefix 086 is het zonenummer voor Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur. En Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur is gelegen in Filipijnen. Als u zich buiten Filipijnen bevindt en u wilt een persoon in Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Filipijnen is +63, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +6386.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +6386, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Dinagat Islands, Surigao del Norte, Surigao del Sur moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 006386 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine