Netnummer DelgerkhangaiStad/Plaats of regio:Delgerkhangai
Netnummer:5945     (+976 5945)

Land:

Mongolië


Netnummer Delgerkhangai (Mongolië)


Het prefix 5945 is het zonenummer voor Delgerkhangai. En Delgerkhangai is gelegen in Mongolië. Als u zich buiten Mongolië bevindt en u wilt een persoon in Delgerkhangai bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Mongolië is +976, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Delgerkhangai wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +976 5945.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +976 5945, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Delgerkhangai moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00976 5945 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine