Netnummer Delainavesi, LamiStad/Plaats of regio:Delainavesi, Lami
Netnummer:336     (+679 336)

Land:

Fiji


Netnummer Delainavesi, Lami (Fiji)


Het prefix 336 is het zonenummer voor Delainavesi, Lami. En Delainavesi, Lami is gelegen in Fiji. Als u zich buiten Fiji bevindt en u wilt een persoon in Delainavesi, Lami bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Fiji is +679, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Delainavesi, Lami wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +679 336.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +679 336, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Delainavesi, Lami moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00679 336 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Delainavesi, Lami