Netnummer Darvaz (F. Kalaykhumb)Stad/Plaats of regio:Darvaz (F. Kalaykhumb)
Netnummer:35522     (+992 35522)

Land:

Tadzjikistan


Netnummer Darvaz (F. Kalaykhumb) (Tadzjikistan)


Het prefix 35522 is het zonenummer voor Darvaz (F. Kalaykhumb). En Darvaz (F. Kalaykhumb) is gelegen in Tadzjikistan. Als u zich buiten Tadzjikistan bevindt en u wilt een persoon in Darvaz (F. Kalaykhumb) bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Tadzjikistan is +992, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Darvaz (F. Kalaykhumb) wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +992 35522.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +992 35522, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Darvaz (F. Kalaykhumb) moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00992 35522 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine