Netnummer Dairi, Pakpak BharatStad/Plaats of regio:Dairi, Pakpak Bharat
Netnummer:0627     (+62627)

Land:

IndonesiëHet prefix 0627 is het zonenummer voor Dairi, Pakpak Bharat. En Dairi, Pakpak Bharat is gelegen in Indonesië. Als u zich buiten Indonesië bevindt en u wilt een persoon in Dairi, Pakpak Bharat bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Indonesië is +62, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Dairi, Pakpak Bharat wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +62627.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +62627, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Dairi, Pakpak Bharat moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0062627 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Dairi, Pakpak Bharat (Indonesië)