Netnummer Culiacán, SinaloaStad/Plaats of regio:Culiacán, Sinaloa
Netnummer:667     (+52 667)

Land:

Mexico


Netnummer Culiacán, Sinaloa (Mexico)


Het prefix 667 is het zonenummer voor Culiacán, Sinaloa. En Culiacán, Sinaloa is gelegen in Mexico. Als u zich buiten Mexico bevindt en u wilt een persoon in Culiacán, Sinaloa bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Mexico is +52, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Culiacán, Sinaloa wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +52 667.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +52 667, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Culiacán, Sinaloa moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0052 667 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine