Netnummer Cork, Kinsale, CoachfordStad/Plaats of regio:Cork, Kinsale, Coachford
Netnummer:021     (+35321)

Land:

Ierland


Netnummer Cork, Kinsale, Coachford (Ierland)


Het prefix 021 is het zonenummer voor Cork, Kinsale, Coachford. En Cork, Kinsale, Coachford is gelegen in Ierland. Als u zich buiten Ierland bevindt en u wilt een persoon in Cork, Kinsale, Coachford bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Ierland is +353, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Cork, Kinsale, Coachford wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +35321.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +35321, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Cork, Kinsale, Coachford moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0035321 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Cork, Kinsale, Coachford