Netnummer Bunbury, Busselton, Bridgetown, CollieStad/Plaats of regio:Bunbury, Busselton, Bridgetown, Collie
Netnummer:0897     (+61897)

Land:

Australië


Netnummer Bunbury, Busselton, Bridgetown, Collie (Australië)


Het prefix 0897 is het zonenummer voor Bunbury, Busselton, Bridgetown, Collie. En Bunbury, Busselton, Bridgetown, Collie is gelegen in Australië. Als u zich buiten Australië bevindt en u wilt een persoon in Bunbury, Busselton, Bridgetown, Collie bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Australië is +61, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Bunbury, Busselton, Bridgetown, Collie wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +61897.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +61897, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Bunbury, Busselton, Bridgetown, Collie moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0061897 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine