Netnummer BüregkhangaiStad/Plaats of regio:Büregkhangai
Netnummer:3444     (+976 3444)

Land:

Mongolië


Netnummer Büregkhangai (Mongolië)


Het prefix 3444 is het zonenummer voor Büregkhangai. En Büregkhangai is gelegen in Mongolië. Als u zich buiten Mongolië bevindt en u wilt een persoon in Büregkhangai bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Mongolië is +976, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Büregkhangai wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +976 3444.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +976 3444, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Büregkhangai moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00976 3444 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine